Het Heksen Blotevoetenpad

Wil jij weten hoe de natuur écht aan je voeten voelt?

Het blotevoetenpad is een verrassende route over verschillende paden op het erf van recreatieboerderij De Sternhof in Zeewolde. Voel hoe het is om met je blote voetjes te wandelen over allerlei ondergronden zoals gras, hout, modder, een wiebelbrug en grind. Het pad loopt onder andere door de bloementuin, een labyrint, de biologische moestuin en over het doolhof op gras.

Het pad is ongeveer 2000 meter lang en de wandeling duurt gemiddeld één uur. Onderweg kun je lekker uitrusten op één van de hoge bungelbanken die langs het pad staan. 


Lopen op blote voeten is heerlijk, bevrijdend, een gezonde en speelse manier van natuurbeleving!

Leuk voor kleine, grote kinderen en volwassenen!


Kosten: €5,50 per persoon
Er hoeft NIET gereserveerd te worden!


Een inkijkje

Wij geven je graag een kleine inkijk over wat je van
het Heksen Blotevoetenpad kan verwachten!


Reviews

“Een stukje wandelen op wat gras” dacht ik…. Tot mijn grote verrassing was het veel en veel meer dan dat! Wat leuk gemaakt, een uitdaging voor je kantoorvoeten :). Je bent in de natuur, en er worden je wat spiegels voorgehouden waardoor je je bewust wordt van de schoonheid en kwetsbaarheid van moeder aarde. Mooie gedichten om bij stil te staan. Een echte aanrader! Laat je verrassen!

– Ralph Vergeer

Ik voel nog mijn voeten tintelen! Wat een ontzettend leuke route hebben jullie uitgestippeld. Erg creatief met al die bordjes en creaties die jullie er bij hebben bedacht. Door de moestuin en vervolgens onder de bomen vervolgden wij ons pad. We hebben onderweg op de grote bank even onze fruit opgegeten.
Ze verkopen zuivere lekkere bijen honing, leuke insectenhotels, vogelhuisjes en nog meer leuke dingen.

– Arienne C

Wat een leuke plek!
We hebben het blotevoetenpad gelopen met 3 kleinkinderen van 5,7 en 10
Ze vonden het geweldig
Daarna een biologische ijsjes, spelen in de speeltuin en op de skelters

– Wilma Timmer