Wat te doen?

Wat is er in de buurt te doen?

Pannenkoekenhuis
Hans & Grietje

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de achtertuin van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden! Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. 
Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit…


ER WAS EENS…
In 2005 ontstond het eerste Hans & Grietje huisje, gelegen aan de rand van het bos (tegenover de huidige locatie). Met het verstrijken van de jaren groeide niet alleen het aantal gasten, maar ook het restaurant. Al gauw werd het pannenkoekenhuis verplaatst naar de huidige locatie en werd er flink uitgebreid, inclusief speelpark voor de jongste bezoekers. Helaas zorgde een grote brand in juli 2015 ervoor dat het complete restaurant in vlammen opging. Een grote tegenslag, maar Hans en Griet gingen niet bij de pakken neerzitten…

NOG LANG & GELUKKIG…
In 2016 is begonnen met de bouw van het huidige pand. Een groots pannenkoekenrestaurant, uniek qua vormgeving en aankleding. Niet voor niets noemen onze gasten Hans & Grietje “het meest magische pannenkoekenhuis van Nederland”. Door vol in te zetten op de beleving en niet alleen eten, hebben we een plek gecreëerd waar je je echt in een sprookje waant. Voor kinderen is er in en rondom het restaurant van alles te beleven. Ouders weten dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen en ontdekken, zodat zij rustig kunnen genieten van een onbezorgd dagje uit.


Dolfinarium

Springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen: in het Dolfinarium dompel jij jezelf onder in de prachtige onderwaterwereld. Laat je betoveren door de schoonheid van de oceaan! En na alle indrukken van zulke bijzondere zeezoogdieren kunnen kinderen zich lekker uitleven in de vier speeltuinen. Bij mooi weer kan je zelfs genieten van de spetterende waterglijbanen van Waterpret.


Walibi Holland

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.


Aviodrome

Maak een vlucht door de fascinerende geschiedenis van de luchtvaart. Van luchtballon tot driedekker tot straaljager. In Luchtvaartmuseum Aviodrome staan ze allemaal. Beleef boeiende en leerzame luchtvaartverhalen en –avonturen!